Over ons

Ontstaan van de apotheek
Apotheek Stadskanaal is in 2003 geopend, toen nog gevestigd aan de Wiekedreef 2C. In 2008 zijn we verhuisd naar gezondheidscentrum De Wieke aan de Blokwieke 2. 
Hier zitten we samen met 6 huisartsen en o.a. thuiszorg Groningen.

De apothekers, farmaceutisch consulente en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apotheker

Dhr. B. Maillie BIG-register: 09922066517